Συναρπαστικές δραστηριότητες συμβαίνουν στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή!

Στις 15-17 Δεκεμβρίου το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κεντρικής Μακεδονίας και το Λύκειο της ΑΓΣ φιλοξένησαν και συνδιοργάνωσαν με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων Ελλάδος προσομοίωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με θέμα "Αέναη Άνθηση των Νέων: Επαναξιολογούμε τις παιδαγωγικές μεθόδους και επενδύουμε στη δια βίου μάθηση".

Η διοργάνωση έγινε στο πλαίσιο της 46ης Συνδιάσκεψης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος (ΕΚΝΕ) (ενός σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ανεξαρτήτων πολιτικών και κομματικών συμφερόντων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη).

Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία του και αποδοχή της πρόσκλησής μας τον κύριο Φίλιππο Καμάρη από το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα που επίσης παρουσίασε τη κοινότητα http://mazi.eu , η οποία ενθαρρύνει την απόκτηση νέων δεξιοτήτων, τη συμμετοχή και τη δημοκρατία, εν όψει των ερχόμενων Ευρωπαϊκών Εκλογών.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν, κατά την τελετή έναρξης, ο Κοσμήτορας του Κολλεγίου Περρωτής (φορέας υποδοχής του Europe Direct Κεντρικής Μακεδονίας) κος Κωνσταντίνος Ρότσιος, και ο Διευθυντής του Λυκείου της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής κος Μανώλης Παιδιωτάκης.